Plantebaseret mad

Jeg spiser overvejende plantebaseret mad, og jeg interesserer mig meget for sammenhængen mellem kost og fysik og psykisk sundhed.

Raw Food

Det er mig en fornøjelse at afprøve plantebaserede og veganske opskrifter og at udvikle mine egne retter. Siden 2014 spiser jeg rigtig meget raw food og har med stor lyst og lidenskab udviklet min egen omfattende samling af raw food opskrifter og raw food tilberedelsesteknikker.

Fermentering

Lige så længe har jeg eksperimenteret med fermentering – sådan lidt efter mottoet ”Alt, hvad der ikke er løbet sin vej, før man har talt til tre, kan fermenteres”. Jeg har også skrevet Din lille praktiske bog om fermentering.

Fra egen jord til bord

En del af ingredienserne stammer fra min egen have, og jeg ønsker og tilstræber, at mere og mere af det, jeg bruger i køkkenet, er hjemmeavlet.

Vilde urter

I min have gror der en del vilde urter – det såkaldte ”ukrudt”. For mig udgør de vilde urter værdifulde ingredienser i madlavningen, rige på gavnlige indholdsstoffer og smag.